header

De Windy monoblock airco's zijn op zich heel eenvoudig te installeren. Het woord "installeren" is feitelijk niet eens van toepassing: "monteren" zou een betere omschrijving zijn. 

Tek. buis door muur klein

Een handige "Doe-Het-Zelver" kan dit in principe. Het meeste werk is het boren van het benodige gat door de (buiten-)muur! Afhankelijk van welk type Windy u kiest, is dit Ø152 mm of Ø200 mm doorsnede. Of uw muren nu van hout, steen of beton zijn, een geschikte boor daarvoor is overal te huur bij gereedschapverhuurbedrijven of bouwmarkten. De Windy wordt verder compleet geleverd, dat wil zeggen: inclusief muurplaat, buismateriaal en buitenrooster. Middels de muurplaat weet u precies waar het gat dient te komen. En de Windy is "plug & play". Dus u hoeft geen koudemiddel (R410A) toe te voegen of af te vullen! Als de Windy eenmaal hangt: stekker in het stopcontact en "koelen maar" !

Mocht u de montage toch liever uitbesteden, dan kan dit in principe bij elke installateur of klussenbedrijf bij u in de buurt. De montage/installatie van een Windy vereist geen speciale STEK-installateur. Maar het mag uiteraard wel. Upload hier een installatiehandleiding, waarmee een en ander nog duidelijker wordt. En heeft u verdere vragen? Bel of mail gerust! Of neem contact op via ons contactformulier