header

De monoblock airco's werken efficiënt en zijn functioneel: koelen, verwarmen*, ontvochtigen en ventileren: alle functies simpel te bedienen middels de afstandsbediening of een (gratis) App (afhankelijk van het model).

Tekentje airco in huis

 

Zo regelt u ongeacht de situatie buiten, snel en adequaat de ideale atmosfeer binnen! De functionaliteit van onze monoblock airco's wordt nog eens onderstreept door de efficiënte wijze waarop het condenswater wordt afgevoerd. Bij enkele modellen (Windy. Innova) wordt het condenswater namelijk in het apparaat verdampt en via de uitblaaspijp door de muur naar buiten geblazen! Dit voorkomt dat er uit het afvoerslangetje doorlopend water druppelt. Bij de Windy is montrage van een slangetje zelfs niet nodig! 

 

* Voor wat betreft het verwarmen vinden wij het belangrijk om te melden dat de Windy dit heel goed kan, mits de buitentemperatuur niet lager is dan plm. 0 °C. Bij lagere buitentemperaturen (vorst) schakelt de Windy in de "defrost-mode" (ontdooistand), om te voorkomen dat de airco van binnen bevriest. Mocht u op zoek zijn naar een uitstekend werkende monoblock airco die ook bij vorst buiten nog aangenaam kan verwarmen, kijkt u dan even naar de Innova, de Unico of op onze andere website www.metropolis-airco.nl naar de 2 Metropolis modellen of de InVise WZ-32..